Onterechte nederlaag B2 tegen koploper B1

Onterechte nederlaag B2 tegen koploper Loosdrecht B1

Op het kunstgras in Loosdrecht speelde onze B2 de eerste competitiewedstrijd in 2009. De plaatselijke B1 is de trotse koploper in onze afdeling maar daar was weinig van te merke

Onze B2 was minstens even sterk maar stond na het laatste fluitsignaal met lege handen. FC Breukelen begon goed aan de wedstrijd en zou dat de gehele wedstrijd volhouden. Het was Loosdrecht dat na een misverstand in onze achterhoede op voorsprong kwam. De koploper dacht een makkelijke middag te krijgen tegen FC Breukelen. Gezien de ranglijst begrijpelijk maar onze jongens trokken na de achterstand ten strijden en kwamen nog voor de rust langzij. De 1-1 ruststand was gezien de verhoudingen in het veld terecht.

De coach van Loosdrecht was zeker niet te spreken over de verrichtingen van zijn team en heeft de ploeg in de rust waarschijnlijk streng toegesproken. De ploeg kwam met een andere instelling uit de kleedkamer en trok meteen ten aanval. Onze achterhoede stond echter als een huis en gaf niets weg. Ook onze voorwaartsen kregen weinig kansen zodat de wedstrijd op een gelijk leek uit te draaien. Vlak voor tijd echter werd een moment van verslapping de B2 fataal. Loosdrecht benutte dit buitenkansje en kwam op 2-1. Met man en macht probeerde de jongens nog gelijk te maken maar met kunst en vliegwerk wist Loosdrecht de voorsprong vast te houden. Toen de scheids voor de laatste maal floot haalde Loosdrecht opgelucht adem. Ons team verliet teleurgesteld het veld maar kan trots zijn op het vertoonde spel .Omdat Dominique zijn eerste van twee wedstrijden schorsing uitzat en Jelle en Alex op de lange latten stonden deden Ward, Gerard, Patrick en Kevin uit de B6 mee. Ook Fatih uit de B1 versterkte het team .Namens de jongens bedankt voor de steun. Ook onze supporters verdienen een compliment. Ze waren weer in grote getalen aanwezig. De jongens waarderen dat bijzonder.