Klus D4 klaar

De wedstrijd kende een verloop wat we in deze competitie al een paar keer hebben gezien. Deze keer tegen de op papier zwakste tegenstander uit deze poule, was het voor de leiders niet zozeer de vraag of er misschien wel gewonnen kon worden, maar hadden alle extra inspanningen nu eindelijk eens geleid tot een betere wedstrijdbenadering van onze jongens. Waren ze nu serieuzer en scherper dan eerder getoonde hoogmoed en bleef het middenveld voor de verandering eens de hele wedstrijd overeind staan?

Waar heeft dat ons tot zover gebracht? Ondanks de tekortkomingen tegen de top 3, hebben we een zeer respectabele hoeveelheid punten weten te vergaren. Laat dit nu net het belangrijkste criterium zijn voor de KNVB om tot een nieuwe indeling voor de voorjaarscompetitie te komen. Vooralsnog theoretisch houdt dit dus in, dat de kans meer dan aanwezig is, dat we de top 3 en vergelijkbaar sterke teams uit de ons omringende klasses, volgend jaar weer tegemoet kunnen zien. Of we daar wel helemaal klaar voor zijn gaat nog allemaal blijken…

Even tot de orde van de dag; we hadden reeds afscheid genomen van Martijn Meester, die D2 is gaan versterken. Dik verdient en we wensen hem daar heel veel succes. We deden daarmee ook afstand van onze sterkste doelpuntenmachine tot op heden. Maar liefst 19 van de 69 kon hij tot op heden op zijn conto bijschrijven en het moge duidelijk zijn dat we hem ook daarom zullen gaan missen.

Tegen Harmelen meisjes D1 bij uitstek een wedstrijd waar misschien een even productieve opvolger gevonden kon worden. Met Kasper een zuivere hattrick en Niels vlak voor rust, klopten de eerste heren bij 4-0 al aan als opvolger. Ook Janneman, de prima ingevallen Tijn (2x) en Maxim (2x) in zijn nieuwe rol als rechtbuiten, lieten zich ook niet onbetuigd en toonden daarmee eveneens aan, dat het scoren in de breedte ook steeds beter op orde komt.

Voor wat de redactie betreft: HELE FIJNE FEESTDAGEN!