Kampioen E5 vs Laren

Vandaag stond de wedstrijd tegen Laren op het programma.

Het sneeuwde en het regende. Ging het eigelijk wel door? Maar toch ging het door, dus ’s-morgensvroeg naar Laren. We kwamen daar aan en de sneeuw lag nog op de velden maar gelukkig was dat snel voorbij en konden we lekker ballen.

Eerst de warming-up en daarna begonnen we met de wedstrijd. Al snel leek het dat we te sterk waren voor de tegenpartij. In de eerste vijf minuten was het raak: een doelpunt. Voorzet van Nakota en Hicham maakt het in de rebound af.

Door het samenspel van alle jongens leek het wel éénrichtingsverkeer. Mooie combinatie van Flores schoot op de lat en Hicham maakte zijn tweede met een kopbal. Tim passed naar Juriaan en hij schoot met links mooi in de korte hoek: 3-0. Mooie hoekschop van Hicham op Bram, hij kopt in de hoek, mooie goal.

In de tweede helft konden Mohammed en Menno wel met zijn tweeën de verdediging wel aan. Samir heeft bijna gescoord maar de keeper houd hem.

Goals van Hicham 4x, Tim 2x, Bram 2x, Nakota 2x en Juriaan 1x.

Opstelling: Samir Menno, Mohammed Floris, Bram, Nakota Juriaan, Hicham, Tim

Roman was er niet bij, hij was ziek dus veel beterschap.