FC Breukelen is nu begonnen

FC Breukelen is nu begonnen.

Dit weekend was het dan zo ver de hoofdmachten trapten af voor de competitie en hadden aan het eind dezelfde utslag op de borden. Het is helaas wel zo dat de 1 thuis speelde em de ander uit. De zaterdag begon met een thuiswedstrijd en mocht dan ook als eerste de competitie beginnen in de kleding met de naam van de hoofdsponsor, Restaurant Helder en Confidenz bv

Deze had ook de wedstrijdbal ter beschikking gesteld, dus de wedstrijd kon beginnen. Het liep eerst niet zo goed, want onze jongens kwamen met 0-1 achter te staan. Echter de spitsen bleven werken, en het was Maikel Goossens die de gelijkmaker voor zijn rekening nam. En Henk Jan wist een penalty binnen te schieten en zo kwam ons team ondanks de toenemende druk van het sterke VVZ toch met de 2-1 overwinning van het veld. Het tweede van de zondag wist ook te winnen bij DWV uit Amsterdam, vandaar vertok uw verslag gever naar het eerste van de zondag, deze jongens moesten naar DWS in Amsterdam. Het leek daar of er nogal wat zenuwen meespeelden. Er werd nogal rommelig gewerkt, zeker in de achterhoede. De tegenstander deed hetzelfde en zo werd de rust dan ook gehaald met een 0-0. In de tweede minuut na rust schoot de keeper van Breukelen Zimon v.d Horst de bal naar de voorhoede waar Richard Beekink, door bleef lopen en de bal keurig in de hoek plaatste. Vanaf dat moment ging het helemaal fout en werd de ene na de ander blunder ten toon gespreid, gelukkig werden er maar 2 afgestraft. Daardoor werd ook deze wedstrijd 2-1, maar was dus verloren. Komende week moet de zaterdag naar Argon in Mijdrecht, waarschijnlijk weet een ieder waar dit complex zich bevindt. De zondag speelt thuis tegen NVC, we hopen dat nu de beide wedstrijden gewonnen kunnen worden. Komt allen dus kijken aan de Broekdijk Oost te Breukelen en steun de spelers in Mijdrecht. Verder raad ik u aan om de komende tijd alle media in de gaten te houden, want FC Breukelen organiseert in oktober een grootse voetbal week, waarin voor een ieder wat de doen valt. De jeugd word op een professionele wijze bezig gehouden en de ouderen worden ook niet vergeten, houd ons dus in de gaten.