F4 All!!

Lekker ….acht uur verzamelen. Kijken wie er zijn zo’n eerste wedstrijd. Die eerste uitslag blijkt acht jongetjes. Genoeg dus en gelijk een goed voorteken. Maar zonder Hamza en Bernard wilden we eigenlijk niet starten. Het logistieke probleem wordt voor Bernard snel opgelost en de coördinaten van de te betreden arena worden doorgegeven aan zijn chauffeur. Die zal iets later ‘invallen’.

De tegenstanders lijken alle middelen uit hun lege triomfkast te halen om ons te ontmoedigen en regelen een file op de A2. Om 9:15 uur start uiteindelijk de wedstrijd bij het altijd lastige Hertha te Vinkenveen. Hun betere voorbereiding (kwartiertje langer op het veld) en het veldoverwicht (alle 10 spelers) vertalen zich toch niet in doelpunten. Zo veel beter gaat het onze mannen van de F4 af.

Met drie opdrachten gingen ze van start; 1. van het doel af spelen 2. overspelen en 3. Plezier hebben. Mitch en Jesse hebben duidelijk geoefend en het duo Tom-Tom (Calis en Remmerswaal) ontregelen Hertha waardoor er niet echt kansen ontstaan voor de ‘Vinkenveners’. Mocht er toch iets richting onze ervaren doelman Tim (wat zag ie er cool uit!) gaan, dan zorgden Bram en Bernard voor het bekende slot op de deur. Slechts twee keer mocht Tim laten zien uit welke hout hij gesneden is. Hij zal de 0 houden. Zoveel drukker had zijn evenknie het aan de andere kant van het veld. Net geen dozijn, 11 stuks!, heeft hij bij het eindsignaal om zijn keeperhandschoenen zien vliegen.

Jesse scoorde zijn eerste doelpunt deze wedstrijd. Met name het logistieke team aan de zijlijn vierde dat uitbundig. Bram, die overal op het veld te vinden was, scoorde twee keer. Mark maakte een hattrick. Jelle vond het nodig om er vijf te maken waarvan een kopbal. Hij troostte halverwege de wedstrijd de ‘uit het veld geslagen’ keeper van de tegenstanders. Zo zien we het graag.

Laten we zeggen….. ze starten lekker. Met een tevreden gevoel trok de karavaan weer huiswaarts. Het team en zijn logistieke team kijken uit naar de volgende pot.

De reporter van F4 All.