Bekeravontuur C1 ten einde

Bekeravontuur C1 ten einde.

Woensdagavond speelde de C1 de kwartfinale bekerwedstrijd tegen Altius C1 uit Hilversum. Omdat Altius ook in onze competitie speelt was het de derde keer dat beide teams elkaar troffen. En noem het toeval of niet, alle drie de wedstrijden eindigde in een 2-1 overwinning voor het thuis spelende team. Helaas was onze C1 woensdag het uitspelende team zodat de 2-1 nederlaag het einde betekende van de bekercompetitie. De ploeg zat na afloop dan ook teleurgesteld in de kleedkamer. Na overwinningen op H.M.S , VIOD , DOSC , C.S.W en D.V.S.U geloofde de ploeg in de mogelijkheid door te dringen tot de halve finale en wie weet op meer. Ook was iedereen zich er van bewust dat het tegen Altius erg moeilijk zou worden. Vanaf de aftrap probeerde FC Breukelen Altius onder druk te zetten en zo kansen te creëren. Al snel had de ploeg succes want Leroy wist binnen 10 minuten de 0-1 voorsprong op het scorebord te zetten . Altius was van de achterstand maar even van slag en trok ten aanval. Het kreeg ook een paar mooie kansen maar de paal hielp FC Breukelen. Toch kwam Altius nog voor de thee langzij. Een mooi genomen vrije trap werd door een verdediger van richting verandert en verdween in het doel. De 1-1 ruststand was hiermee bereikt. Voor Chavan de gelegenheid om in de kleedkamer de ploeg van wat aanwijzingen te voorzien. De massaal aanwezige ouders ( zie foto ) konden zich in de kantine opdrogen. De gestaag neerdalende regen was goed voor het veld maar was voor de vele toeschouwers minder leuk. De tweede helft begon zoals de eerste was geëindigd .Beide teams gingen voor de overwinning en streden met aandoenlijke inzet. Toch moet gezegd dat naarmate de tijd verstreek Altius sterker werd en ook de beste kansen kreeg. FC Breukelen wist de tegenstander lang van score af te houden en loerde zelf op een kans om gevaarlijk te worden. Naarmate de tijd verstreek en er niet gescoord werd begonnen de toeschouwers al aan strafschoppen te denken. Zover zou het echter niet komen. Met nog een aantal minuten op de klok kwam Altius na een mooi schot op voorsprong. De Altius spelers waren dolblij en doken massaal op de doelpuntenmaker. De scheids schrok daar waarschijnlijk zo van dat hij direct voor het einde blies. Zwaar teleurgesteld zochten onze jongens de kleedkamer op .Een mooie bekercompetitie was tot een einde gekomen. De ploeg mag trots zijn dat het zover gekomen is en kan a.s. zaterdag de teleurstelling van zich afspelen tegen C.S.W.