Victoria C1- FC Breukelen C1

Dubbel verlies C1

Onze C1 leed deze week twee nederlagen. Woensdagavond werd in Huizen met 2-0 van koploper Zuidvogels verloren, zaterdag was in Breukelen Victoria met 2-4 te sterk. In beide wedstrijden brak vooral het gebrek aan beleving de ploeg op.

Woensdag waren veel jongens met hun gedachte nog bij HEIDI in Oostenrijk.

Toch brak de rust aan met een bemoedigende 0-0 stand. FC Breukelen was nauwelijks gevaarlijk maar omdat ook Zuidvogels geen kansen kreeg hield de C1 lang uitzicht op een puntje. Na de rust kreeg Zuidvogels een strafschop die de 1-0 achterstand voor onze jongens betekende. De hoop op een punt vervloog helemaal toen de behendige spits van Zuidvogels snoeihard de 2-0 aantekende. FC Breukelen slaagde er geen moment in de achterstand goed te maken en ging dan ook terecht zonder punten naar huis.

Zaterdag kwam Victoria C1 op bezoek. Tegen deze ploeg hadden de jongens wat goed te maken. De heen wedstrijd werd kansloos verloren maar omdat Victoria een mindere periode doormaakt zag het team mogelijkheden om een goed resultaat te halen. Helaas verliep het anders. In de eerste helft deden de ploegen weinig voor elkaar onder. Op het moeilijk te bespelen veld 3 stond een straffe wind waar beide teams last van hadden. Victoria benutte echter de eerste de beste kans en ging met een 0-1 voorsprong rusten. Na de thee kwam FC Breukelen snel langszij en even leek een goed resultaat mogelijk. Helaas deden persoonlijke fouten de ploeg de das om. Binnen tien minuten stond de ploeg met 1-4 achter en speelde het een verloren wedstrijd. De 2-4 was louter voor de statistieken . Met gebogen hoofd verliet de ploeg het “veld " .

Gelukkig is er altijd een volgende wedstrijd. Zo ook voor de C1. A.s zaterdag staat de bekerwedstrijd tegen C.S.W. C1 op de rol. Voor de jongens een mooie gelegenheid om te laten zien wat ze kunnen.

Namens Dominique en mijzelf wil ik Chavan , spelers en ouders van de C1 en alle FC Breukelaars bedanken voor de blijken van medeleven na het overlijden van mijn moeder .De steun van het team en clubgenoten heeft ons goed gedaan.