FC Breukelen F5-Altius F7

We moesten om 10.00 thuis spelen tegen Altius de nummer 1 van de ranglijst.

Zij hebben 3 wedstrijden gespeeld negen punten, wij twee wedstrijden zes punten.

Het was geen fijn weer om te voetballen want met die harde wind was het moeilijk om de bal aan de voet te houden. De bal vloog alle kanten op dus gingen we rusten met 0-0. De tweede helft hadden wij wind mee en dat leverde veel kansen op die we niet goed hebben benut, jammer. Na tien minuutjes was het raak de 1-0 voor Breukelen door goed overspelen van Donyell op Rick die met een mooi afstand schot de keeper paseerde. Na de 1-0 ging het gelijk op de verdeging was zeer goed vandaag ,ook de keeper deed weer goed mee en schoot goed uit tegen de wind in, klasse hoor! Wat we vandaag ook weer goed hebben gedaan is dat we goed overspeelden naar elkaar en als we dat blijven doen kan niemand van ons winnen.

Klasse jongens we staan eerste in onze poule. Jullie waren vandaag in topvorm en als we voor elkaar blijven vechten word het nog een leuk seizoen.