Na twee voetballoze weekeinden, hervatte de D5 de competitie in een koud, maar zonovergoten Maarssenbroek. Twee blessures, maar Niels, Janneman en Tijn, jong talent uit de E2, zorgden dat we voltallig konden beginnen.

Toni Wessel Niels

Bart Deveny
Jimmy Stephan

Koen Nils Tom

De ‘as’ van het team speelt een steeds betere rol. Jimmy staat als een veld-heer centraal op het middenveld en laat anderen beter voetballen, naast de corrigerende rol die hij prima uitvoert. Nils straalt inmiddels de rust van een echte aanvoerder uit en coacht de anderen. De verdediging stond goed te ballen; onze backs Niels en Toni hebben hun tegenstander geen kans gegeven en het centrale duo Wessel en Bart raakt aardig op elkaar ingespeeld. Jay hield de 0 door alert te keepen. Ook een goalie die weinig te doen krijgt in een wedstrijd, kan belangrijk zijn voor zijn team door er op de juiste momenten gewoon te staan. De invallers uit de E2 speelden allen wederom een prima wedstrijd, al moeten ze nog wennen aan buitenspel … ;-)

We hadden een enorm veldoverwicht en creëerden veel kansen, maar een doelpunt bleef lang uit. Pas toen we een verdediger opofferden voor een spits en met vier aanvallers gingen spelen, bezweek OSM onder de druk. Tijn stond op de goede plaats en scoorde 0-1.

Na rust hetzelfde spelbeeld, maar nu maakten we de kansen wél goed af. De ballen kwam van de vleugels, waar Koen, Deveny, Tom en Stephan het spel goed breed hielden en met hun voorzetten immer gevaar stichten. Nils zorgde voor 0-2 en Jimmy maakte er 0-3 van. OSM scoorde nog in eigen doel, na een omhaal van Tom en Tijn bepaalde in de slotfase de eindstand op 0-5.