FC Breukelen C1-Huizen C2

C1 moeizaam naar zege in Huizen.

Na de goede prestatie vorige week tegen Wasmeer stond vandaag de trip naar Huizen op het programma. Terwijl de sneeuw neerdaalde stond de groep fruitig en fris op de afgesproken tijd klaar voor vertrek. Eenmaal in Huizen aangekomen kwam het zonnetje te voorschijn en werd het voor de spelers en aanhang wat aangenamer . Zonder Falco, Lars en Vincent verscheen de C1 op het veld en zocht meteen de aanval. Tegenstander Huizen C2 was echter de eerdere 9-0 nederlaag tegen FC Breukelen nog niet vergeten , en zat er fel bovenop .De tegenstander maakte het onze C1 zo lastig dat het maar moeilijk tot goed voetbal kwam. Ook op de beleving van FC Breukelen was wel wat aan te merken. Halverwege de eerste helft kwam Huizen dan ook verdiend op een 1-0 voorsprong. Ook na deze onverwachte achterstand ging de C1 niet beter spelen. Het was en bleef rommelig .Toch wist Dion nog voor de rust de gelijkmaker te scoren. De 1-1 tussenstand weerhield Chavan er niet van de jongens in de kleedkamer fel toe te spreken. Het moest allemaal wat feller enz, enz.

Gelukkig bleek al snel na de rust dat de jongens de woorden van de trainer begrepen hadden. Zonder tot sprankelend voetbal te komen zetten de C1 Huizen onder druk en al snel stond de 1-2 voorsprong op het bord. Toen kort daarna de 1-3 volgde konden de trainer en supporters opgelucht adem halen. Hoewel Huizen nog een paar keer gevaarlijk werd slaagde het er niet in te scoren. Dat lukte FC Breukelen nog wel een keer zodat de wedstrijd met een 1-4 overwinning werd afgesloten. Leroy maakte de laatste fase van de wedstrijd niet meer mee. Na onzacht in aanraking te zijn gekomen met de doelpaal moest hij het veld verlaten .De eerste hulp afdeling van Huizen was snel ter plaatse en verbond zijn been. Grote klasse Huizen.

Volgende week gaat de ploeg naar Blaricum.