Zebra's D1-FC Breukelen D3

Zebra’s D1 - FC Breukelen D3 7-3 (3-2)

Uit het wedstrijdverslag van vorige week: ‘als je zelf niet scoort, doet de tegenstander het wel’. En zo geschiedde ook tegen de nummer laatst van de competitie (0 uit 6!). We kwamen nog op 0-1 door Roy en Bart miste daarna een kans op 0-2, vrij voor de keeper. Zebra’s scoorde vervolgens 3x op rij. Uit een corner van Bart scoorde Roy nog voor rust 3-2.

Het voetbal was matig. Er werd niet gewerkt, linies en posities werden vergeten en simpel voetbal was er al helemaal niet bij. Maar, niets aan de hand; na rust zouden we het wel rechtzetten. Helaas … het liep volstrekt anders. Nadat Jimmy in eigen doel had gescoord, hield de D3 open huis en kon Zebra’s verder uitlopen naar 6-2. Roy benutte nog een penalty, nadat Bruce was neergelegd in de 16, waarna een geheel vrij staande Zebra de eindstand op 7-3 bepaalde.

Een zwakke wedstrijd van de D3. Na de winst op Loosdrecht en de goede wedstrijd tegen Argon had ik verwacht dat de boyz hekkesluiter Zebra’s aan zouden kunnen. Daar moet je echter wel samen voor werken en het spelletje simpel spelen. Zó ver is de D3 helaas nog niet … ;-(