C1 on tour

C1 on tour.

Reeds enkele maanden maken spelers,begeleiding en ouders van FC Breukelen C1 de velden in de regio onveilig. De C1 speelt dit seizoen in de eerste klasse en heeft op moment van schrijven een stevige plaats in de middenmoot te pakken. Omdat de eerste plaats (!) er theoretisch nog steeds in zit is een ieder tevreden met de trainer en de leiders. U leest het goed. Trainer Chavan Bihari ( voor veel euro’s weggekocht van Elinkwijk ) heeft naast Angelo “Tango” Willemse ook Nico van Stroe weten te strikken. In eendrachtige samenwerking doen de leiders en de trainer alles wat in hun vermogen ligt om de C1 goed te laten functioneren. Na een gebrekkige voorbereiding ging de competitie van start met een overwinning op Hertha. Daarna volgde een winstpartij tegen Argon C2 en Huizen en werden de bekerwedstrijden tegen H.M.S en VIOD gewonnen. Terwijl een ieder al met het hoofd in de wolken liep kreeg het team te maken met een heuse blessure golf. In willekeurige volgorde moesten Mourits ,Dominique ,Martijn ,Justin ,Bas, Dion, Lars D, en Bas, zich geblesseerd afmelden. Gelukkig werd het team geholpen door een aantal spelers uit de C3 , waarvoor bij deze hartelijk dank. Hoewel het gehele team in de wedstrijden die volgden vreselijk hun best deed bleven de resultaten wat achter. Tegen BVV ,Victoria ,Wasmeer , BFC en koploper Zuidvolgels werd verloren . Gelukkig slaagde het team er verleden week in de C1 van Altius te verslaan.

Ondanks de wisselende resultaten en de vele blessures moet gezegd dat de stemming onder de spelers opperbest is . De trainingsopkomst is goed te noemen en op de inzet tijdens de training en wedstrijden is niets aan te merken.

Om het team te versterken slaagde de begeleiding er in Vincent bij NITA los te weken. ( hopelijk blijkt hij niet blessure gevoelig !!! ).

Nu de wintermaanden in aantocht zijn en er wat minder gespeeld gaat worden heeft een ieder de hoop gevestigd op een snel herstel van de geblesseerde spelers zodat het team in de tweede helft van de competitie in staat is te laten zien wat het werkelijk kan. Via de website houden we u allen op de hoogte. Veel leuker vinden de jongens het als u eens komt kijken.

P.Huf

c1 on tour 1.jpg
c1 on tour 2.jpg

Chavan en Angelo in actie