FC Breukelen C1-Altius C1

Zwaar bevochten overwinning C1

Vandaag stond voor de C1 de belangrijke wedstrijd tegen Altius C1 uit Hilversum op het programma. Na een aantal nederlagen werd het tijd voor een overwinning. Een moeilijke opgave want Altius
beschikt over een goed team en was naar Breukelen gekomen om de huid zo duur mogelijk te verkopen.

In het begin van de wedstrijd was het van beide kanten even aftasten maar al spoedig ontspon zich een echte wedstrijd tussen twee hard werkende teams. Grote kansen waren schaars omdat beide teams de zaak achterin goed op orde hadden. Toch slaagde Leroy erin te ontsnappen aan zijn directe tegenstander en de bal tegen het net te schieten. Hoewel Altius er alles aan deed om de stand gelijk te trekken slaagde onze C1 erin de 1-0 voorsprong tot de rust vast te houden.

Na de thee veranderde er aan het wedstrijd beeld niet veel. De teams deden niet voor elkaar onder en het spel golfde op en neer. De teams streden voor iedere grasspriet en de wedstrijd was het aankijken meer dan waard. Het werd voor de FC Breukelen supporters nog leuker toe de 2-0 op het bord verscheen. Even later kreeg de C1 nog een reuze kans om op 3-0 te komen maar helaas werd de mooie voorzet van Justin naast gekopt. Altius putte moed uit deze gemiste kans en trok met man en macht te aanval. De inzet van de tegenstander werd beloond toen FC Breukelen de bal na een voorzet achter de eigen doellijn werkte.

De 2-1 tussenstand zorgde ervoor dat het tot het laatste fluitsignaal spannend bleef. Altius trok met man en macht te aanval en FC Breukelen moest zich beperken tot weg is weg voetbal. Gelukkig slaagde Altius er niet meer in langzij te komen en konden onze jongens juichend het veld verlaten. Een zwaar bevochten maar verdiende overwinning die het team vertrouwen moet geven voor de wedstrijd van volgende week.

PS1. Voor de wedstrijd kreeg het team van de fam Hoogveldt mooie inloop shirtjes. Namens de jongens hartelijk dank.

PS2. Na Dominique, Mourits, Justin, Bas , Martijn en Lars moest vandaag Dion zich in de ziekenboeg melden.

(Volgende week worden in de kantine opname gemaakt voor het programma “De Huisartsen post “)

PS3. Gelukkig is Bas weer hersteld en speelde een sterke wedstrijd.

PS4. Hidde bedankt !!!!

inloop c1.jpg

Justin Leroy Alex Bob Lars Dion en Falco

Jay Dominique Joarno Bas en Ward In hun nieuwe RADIO 538 inloop shirts