FC Breukelen E2-CSW E5

CSW E5 bijna langszij, 6-4

Een mooie zaterdag voor weer een fantastische wedstrijd. Na de 0-2 nederlaag van vorige week, was onze E2 er weer op gebrand om te winnen tegen CSW E5. Na een flitsende start, waarbij Kasper al twee keer op doel had geschoten, scoorde Tijn al in de 6e minuut. De druk werd er goed opgezet en in de 9e minuut was het alweer raak en maakte Kasper de 2-0. Toch ging het in de 17e minuut even mis want na een goede aanval van CSW, werd de 2-1 gescoord. Hierna kwam de E2 pas echt los en mede door het goede aansturen van Mels op het middenveld, scoorden Niels en Tijn de 3-1 en 4-1. Vlak voor rust kwam Niels vrij voor het doel en speelde toch over naar Kasper, de 5-1 was een feit. Tijdens de rust probeerden de meegereisde ouders van CSW, onze jongens om te kopen met een ijsje; als dat maar goed zou gaan. Geloof het of niet, maar in de tweede helft was het de omgekeerde wereld en kwam CSW terug tot 5-4 en dat terwijl er tijdens de rust nog werd gesproken over een uitslag in dubbele cijfers. Nadat er in de achterhoede nadrukkelijk op de man werd gedekt, keerde de rust weer terug en konden onze jongens gaan werken aan de 6-4. Vlak voor het einde, werd het mooiste doelpunt van de wedstrijd gescoord. Een prachtige voorzet van Janneman, werd door Niels in één keer uit de lucht, vol op de slof genomen. Met 6 doelpunten (Kasper 2, Niels 2 en Tijn 2) staat de teller alweer op 33. Ondanks het verlies, hebben onze jongens na afloop toch een traktatie gekregen van de ouders van CSW.