FC Breukelen E2-Victoria E2

Geen Victoria voor de E2, 0-2

De wedstrijd begon als een echte champions-league wedstrijd, alle spelers van Victoria E5 op een rij en onze jongens langslopen en een handje geven. Gelijk na de aftrap was het al spannend, binnen enkele minuten had Tijn twee keer op doel geschoten maar helaas niet gescoord. In de 5e minuut sloeg het noodlot toe, een uitbraak van Victoria werd goed afgerond en een 1-0 was een feit. Gelijk stonden onze jongens erg onder druk, de ene na de andere aanval werd afgeslagen. Een hele mooie aanval in de 11e minuut van Victoria bracht de stand op 2 - 0, dit was ook de ruststand. Tijdens de rust werden de jongens door de leiders Peter en Pieter opnieuw gegroepeerd en weer op de vertrouwde 2-3-1 opstelling gezet. De gehele 2e helft ging het gelijk op en waren er kansen aan beide zijde. Door goed keeperswerk van Stan en ook Victoria bleef het bij de 2 - 0 stand. Eindelijk een echte wedstrijd met gelijkwaardige tegenstanders, helaas hebben we dit keer niet gewonnen.