BFC MF1 - FC Breukelen F3

Verslag F3 tegen BFC MF1 6 oktober.

Op de zonnige zaterdagmorgen van 6 oktober speelde de F3 van FC Breukelen thuis tegen de meisjes van BFC MF1. Maar voor aanvang van de wedstrijd werd er eerst luidkeels gezongen voor de jarige Luuk. Het overwinningsgevoel zat er al snel in want al in het begin van de eerste helft scoorde Giovanni 3 doelpunten.

Ook Collin, Koen en Luuk wisten de keeper te passeren. Er werden goede voorzetten gegeven door Tommie en Luuk. De verdedigers Thomas en Jeremy moesten de nog best wel pittige meiden op afstand van het doel houden en slaagden daar goed in. Goede pogingen tot scoren werden genomen door Jhan Carlos, maar helaas lukte dit net niet.

Maar ook de keeper Justin bleef de hele wedstrijd scherp en hij redde een aantal maal de bal uit het doel.

De meisjes deden echt hun best om ook te scoren en hadden ook regelmatig balbezit, maar de jongens van de F3 streden bikkelhard door met in hun gedachten maar 1 ding: “wij willen de competitie winnen!” En als het zo doorgaat…. Ze staan nu nog steeds bovenaan, zonder puntverlies. De eindstand van deze wedstrijd was 7-0 voor het thuisteam.

De opa van Collin en Justin was, net als de trainers Ed en Micha en alle andere toeschouwers, uiteraard zeer trots op de prestaties van de jongens van de F3. Na de wedstrijd trakteerde hij het hele team op het inmiddels befaamde toverdrankje en met daarbij lekkere chippies van jarige Luuk, kon deze dag niet meer stuk.

OK F3- boys ga zo door!!!