FC Breukelen C1-B.V.V.'31 C1

C1 komt lef en felheid tekort

Vandaag speelde de C1 tegen het altijd lastig te bespelen B.V.V.‘31 C1 uit het mooie Blaricum.

Dat de spelers van de tegenstander onder de indruk waren bleek al snel en zou de gehele wedstrijd niet veranderen. B.V.V. heeft pas 3 punten bij elkaar gevoetbald en vanaf de aftrap was duidelijk dat de jongens er vandaag 3 punten aan wilden toevoegen. Met stevige maar faire middelen ging B.V.V. de strijd aan , en kon na 70 minuten tevreden met de punten huiswaarts keren. FC Breukelen werd op felheid en beleving afgetroefd. De wedstrijd kende maar een paar doelrijpe kansen waarvan de tegenstander er voor rust één benutte. Onze C1 slaagde er in de eerste helft maar niet gevaarlijk te worden. Ook na de thee kregen beide teams maar weinig kansen. De beide keepers stonden hoofdzakelijk van het zonnetje te genieten. Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af. Hoewel onze C1 tegen het einde van de wedstrijd vol op de aanval ging spelen kwam de 0-1 overwinning van onze gasten geen moment in gevaar. Omdat de C1 nog steeds kampt met een blessure golf speelden vandaag Melvin en Scot ( D1 ) een tijdje mee. Grote klasse jongens.

Volgende week komt het altijd lastig te bespelen Zuidvogels uit het gezellige Huizen op bezoek. Ik ga ervan uit dat de jongens dan weer gewoon gaan voetballen. Wij houden u op de hoogte.