FC Breukelen B1 - Huizen B3

De B1 gaat door met winnen

Zaterdag 29 september stond de thuiswedstrijd tegen Huizen B3 op het programma.De tegenstander was een zeer fysiek ingesteld team. Maar omdat we zeer voortvarend starten, met veel duelkracht en veel inzet, drongen we hun sterk in de verdediging.

Deze manier van voetballen betaalde zich direkt terug in kansen en ook doelpunten, 2-0. Beide keren stond Colin op de juiste plaats en maakte hij het beheerst af. Daarna pakten we het te gemakkelijk op en gaven Huizen de kans om terug te komen.Opeens had Huizen de beste kansen en lag het aan het goede keepen van Sander dat er geen tegendoelpunten kwamen.

Na de rust begonnen we echter ondanks de waarschuwingen, toch te slap. Binnen 10 minuten had Huizen daardoor de stand recht getrokken.Weliswaar met een frommel-goal en een discutabele penalty, maar zeker niet onterecht. De sfeer werd ook iets grimmiger en beide ploegen kregen 2 gele kaarten. Het goede nieuwe was dat de B1 zich weer wist te herpakken en de bal meer rond durfde te spelen. Daardoor ontstonden er weer kansen. Eén van die kansen werd door Jurre op meesterlijke wijze, met een subtiele lob, benut: 3-2. Hoewel er nog enkele spannende momenten kwamen, werd de overwinning niet meer uit handen gegeven.