BVV '31 B1 - FC Breukelen B1 (0-2)

De B1 heeft de winnende lijn weer te pakken.

Zaterdag 22 september gingen we uit naar Blaricum, om tegen de plaatselijke BVV ‘31 B1 te spelen. Na de zeperd van verleden week moest er iets recht gezet worden.

We gingen daarom voortvarend van start. Dit resulteerde in diverse kansen, waarvanenkele ook 100% kansen. Toen na een half uur door Colin de 0-1 werd binnen geschotendachten we dat de ban gebroken was, maar de ballen gingen er daarna nog steeds niet in.

In de 2e helft was het spelbeeld niet anders. Misschien ook omdat we wat onrustig speelden en iets te veel de lange bal van achter uit hanteerden. Gelukkig hebben de marge nog iets kunnenopschroeven door te scoren na een goed opgezette aanval door Peter, Metin en Colin. De 0-2 eindstand was daarmee bereikt, waarbij aangetekend moet worden dat deze misschien nog iets anders er zou hebben uitgezien als Michael van Es niet (helaas ten koste van een kaart)niet een keer aan de noodrem zou hebben getrokken. We zijn echter naast dit moment weinig in gevaar geweest.

M.a.w. het afmaken kan beter, maar het goede nieuws is dat we weer vol op kansen creëerden. Hopelijk gaan we deze lijn volgende week voortzetten. Met 3 gewonnen en 1 verloren staan we er in de competitie in ieder geval goed voor.

(Ed)