Naarden - FC Breukelen F3

Verslag van de voetbalwedstrijd van FC Breukelen F3 tegen Naarden;

Het was vroeg vertrekken richting Naarden afgelopen zaterdag 15 september, om 7.45 uur verzameltijd, de vogels lagen nog in hun nestje, maar de zon begon al lekker te schijnen. Met twee afzeggingen vertrokken wij richting Naarden naar het altijd lastige NFC. Na een drie kwartier rijden arriveerde wij op het sport complex aan de Amersfoortsestraatweg.

Vol goede moed begon de wedstrijd, FC Breukelen speelde zonder wissels en met de zon in het gezicht. De aanvoerder was deze keer Collin.

Al na een paar minuten kopte de tegenstanders de bal in het eigen doel. 0-1 voor Breukelen. Daarna begonnen de Naardense spelers en toeschouwers allerlei trucjes uit te halen om de Breukelaars uit hun concentratie te halen zoals het aan zetten van een sproei-installatie op het aangrenzende veld, enkele vliegtuigen over laten vliegen en tot slot ook nog enkele hockeymeisjes rond laten lopen voor hun warming-up. U begrijpt dat al deze activiteiten rond om het voetbalveld een negatief effect hebben op de concentratie van de Breukelse spelers. Daarvan maakten de spelers van Naarden dankbaar gebruik. In de 1e helft stond het daarom binnen afzienbare tijd dus 4-1 voor de ploeg uit Naarden.

Gelukkig was het pauze en konden de spelers even uitrusten en iets te drinken krijgen. Wat er in de fles zat is niet bekend maar opeens was de concentratie weer terug bij de Breukelse boys.

Al na enkele minuten kwam er, na een goede voorzet een goede kans voor Giovanni die de stand bracht op 4-2. Daarna kwam aanvoeder Colin (na een discussie met zijn vader) terug in de wedstrijd en tekende voor de 4-3.

Naarden ( met maar twee goede spelers) kreeg ook nog een goede kans van uit een hoekschop maar die werd keuring weg gekopt van de lijn door Jhan Carlos.

De kleinste man van het veld onze super spits Luuk zorgde voor de gelijk maker 4-4. Na enkele spannende minuten waarbij de beide verdedigers T&T , Tommyen Thomas goed werk hebben geleverd en de keeper Justin goed hebben geholpen om het doel leeg te houden, scoorde de Boys uit Breukelen het laatste doelpunt. Zo wonnen onze giganten van FC Breukelen F3 na een achterstand in de eerste helft, nu de wedstrijd met een eindstand van 4-5.