C1 bekert verder

C1 bekert verder.

De C1 is er dinsdagavond in geslaagd de volgende bekerronde te bereiken. Na de 8-1 winst tegen H.M.S. werd ook VIOD verslagen. Na een 6-0 voorsprong bij rust werd het uiteindelijk 8-0. Een terechte overwinning want onze C1 was een maatje te groot voor onze tegenstanders uit Tienhoven. Vandaag maakte Milan en Melvin hun debuut in de C1 en deden dat niet onverdienstelijk.

Vanaf het beginsignaal van de als altijd goed fluitende scheids Andy trok de C1 ten aanval en al snel kwam de ploeg op voorsprong. Nog voor de thee werd de score tot 6-0 uitgebouwd. VIOD deed er alles aan om gevaarlijk te worden maar was niet opgewassen tegen de gesloten achterhoede van FC Breukelen. Na de thee scoorde de C1 nog twee maal waarmee de 8-0 op het bord verscheen. Trainer Chavan gebruikte de tweede helft om wat spelers op andere posities uit te proberen wat goed uitpakte. Hopelijk dat het team vertrouwen heeft opgedaan voor de wedstrijd van a.s. zaterdag .In Huizen C2 treft de C1 dan weer een geduchte tegenstander. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken, de jongens verdienen U steun.