Verslag BFC - FC Breukelen C1

B.F.C. C1 te sterk voor FC Breukelen C1

Na de mooie 8-1 overwinning voor de beker tegen H.M.S. ( afgelopen dinsdag ) stond zaterdag de wedstrijd tegen het sterk geachte B.F.C. op het programma. Nog zonder de geblesseerde Dominique en Justin maar met Fatih en Bas werd helaas een terechte 4-0 nederlaag geleden. De tegenstander uit Bussum liet er geen twijfel over bestaan wie vandaag de sterkste was. Vanaf het beginsignaal van de jonge maar zeer goed fluitende scheids trok B.F.C ten aanval . De ploeg kreeg al snel een paar kansen waarvan er voor de rust twee werden benut. Op het kunstgras bezorgde de spits van B.F.C onze verdedigers handenvol werk en scoorde beide doelpunten .Ook na de limonade eenzelfde spelbeeld. Een sterk en goed combinerend B.F.C. en een machteloos FC Breukelen. Onze jongens waren vol goede voornemens uit de kleedkamer gekomen maar toen B.F.C. al vroeg in de tweede helft de 3-0 scoorde was het verzet van onze jongens gebroken. Na een overtreding in het strafschop gebied werd de toegekende strafschop mooi ingeschoten zodat de 4-0 op het bord verscheen. FC Breukelen probeerde nog van alles om de stand een vrolijker aanblik te geven maar slaagde daar niet in. Teleurgesteld werd koers gezet naar Breukelen. Dinsdag krijgen de jongen weer de kans te laten zien wat ze echt kunnen . VIOD komt dan op bezoek voor de tweede bekerwedstrijd.