Verslag C1 - Argon C2

Super zaterdag C1

Na de zinloze rit naar Overvecht voor de bekerwedstrijd tegen V.V.O.O C1 van afgelopen donderdag, stond zaterdag de streekderby tegen Argon C2 op het programma. Vooraf werd toch wel tegen deze wedstrijd opgezien want de verwachting was dat dit een sterke tegenstander zou zijn.

Onze C1 begon echter zeer goed aan de wedstrijd en van krachtsverschil was nauwelijks sprake. Halverwege de eerste helft kwam FC Breukelen op een verdiende 1-0 voorsprong .De supporters keken hun ogen uit .Na het matige spel tegen Hertha speelde de jongens vandaag een sterke wedstrijd. Toch slaagde Argon er nog voor de rust in tegen te scoren zodat met een 1-1 ruststand de kleedkamer werd opgezocht . Na de rust bleef de C1 goed spelen. Het kreeg een paar mooie kansen maar het vizier van de spitsen stond nog niet op scherp. Argon slaagde er na de rust nauwelijks in gevaarlijk te worden. De achterhoede stond als een huis en gaf niets weg. Toen Leroy met een mooie lob de 2-1 liet aantekenen was het verzet van Argon gebroken en liep FC Breukelen daarna door twee doelpunten van Jay tot 4-1 uit. Een terechte overwinning waar het gehele team trots op kan zijn. Zaterdagavond werd met bijna het gehele team een bezoek gebracht aan de Amsterdam Arena waar de C1 Nederland met 2-0 zag winnen van Bulgarije. Ondanks het met een blessure uitvallen van Dominique ( na 5 min ),Dion en Lars en de “vermissing “van Jay werd het al met al een super zaterdag voor de C1.