Verslag wedstrijd C1-Hertha

C1 begint met 0-1 overwinning

Zaterdag speelde de C1 tegen Hertha C1 de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. De ploeg staat dit seizoen onder leiding van trainer Chavan en leider Angelo. Na een moeizame voorbereiding waarin door omstandigheden geen oefenwedstrijden werden gespeeld,waren de leiding, de supporters en natuurlijk de spelers zelf benieuwd hoe het de eerste wedstrijd zou gaan.

Ook vandaag was het team i.v.m. de vakantie van sommige spelers niet compleet. Omdat het nieuwe team natuurlijk nog niet is ingespeeld begon de wedstrijd rommelig. Er was veel balverlies en goede combinaties waren schaars. Ook Hertha liet zien nog zoekende te zijn en de rust brak dan ook aan met de bekende brilstand. FC Breukelen kon hier tevreden mee zijn want Hertha kreeg in de eerste helft een geweldige mogelijkheid om op voorsprong te komen. De lat voorkwam een achterstand.

Na de thee ging FC Breukelen wat beter spelen en kreeg het een paar kansjes. Hertha slaagde er na de rust niet meer in gevaarlijk te worden. De achterhoede hield de Hertha spitsen ver van het doel en gaf niets weg. De wedstrijd leek op een doelpunt loos gelijkspel af te stevenen toen een corner van Lars door een Hertha verdediger in eigen doel werd gewerkt. De gelukkig verkregen voorsprong werd in de laatste minuten niet meer weggegeven en zo konden de eerste drie punten van FC Breukelen C1 worden bijgeschreven.

Hoewel er nog een hoop te doen is zal deze overwinning het team vertrouwen geven. Volgende week wacht het team de volgende uitdaging want dan komt Argon C2 op bezoek.

c1 01-09-07.jpg