Pfoster vertrekt aan het eind van het seizoen

Jeffrey Pfoster vertrekt aan het eind van het seizoen bij FC Breukelen. Pfoster is 4 jaar voor FC Breukelen actief geweest in verschillende technische functies. De voornaamste rol die Jeffrey de afgelopen 4 jaar heeft vervuld is die van technisch jeugdcoördinator. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van het nieuwe technisch beleid zoals omschreven in FC Breukelen 3.5.

Mede dankzij alle inspanningen van Jeffrey is er op dit moment is een kwalitatief goede doorstroming vanuit de jeugd naar het 1e en 2e elftal. Dat was en is 1 van de belangrijkste doelstellingen vanuit FC Breukelen 3.5. Als bestuur en als vereniging zijn we Jeffrey dan ook zeer dankbaar voor al zijn energie en enthousiasme die hij in de jeugdopleiding en de ontwikkeling van het technisch (jeugd)beleid van FC Breukelen heeft gestopt. De echte resultaten hiervan zullen binnen afzienbare tijd zichtbaar zijn.

“Dit is voor mij dan ook het juiste moment om te stoppen. Na 4 jaar is het genoeg geweest en ga ik op zoek naar weer een nieuwe uitdaging”, aldus Pfoster.
Het bestuur van FC Breukelen dankt Jeffrey Pfoster voor de hele prettige samenwerking en wenst hem alle succes toe voor de toekomst.