Meer nieuws van de selectie

Met Mark Rutgers, Tom Kalkhuis en Daniël Kops is overeenstemming bereikt om ook in het nieuwe seizoen voor FC Breukelen uit te komen. Naast hun technische inbreng zijn zij ook belangrijk voor de ontwikkeling van onze jeugdige spelers.

Voor Tom Kalkhuis en Daniel Kops is het alweer het 8e resp. 7de seizoen dat zij bij FC Breukelen zullen voetballen. Mark Rutgers verlengt nu voor het 3e jaar op rij.

Mark Rutgers

Tom Kalkhuis

Daniël Kops

Het is altijd fijn om te melden dat de spelers uit de eigen jeugdopleiding graag bij FC Breukelen willen blijven voetballen. Zo hebben we de talenten Jesse van Riet en Roy Turksma weer aan ons kunnen binden. Roy heeft die seizoen al veel wedstrijden in het eerste elftal gespeeld. Jesse is dit seizoen achtervolgd door blessures en heeft daarom wat minder wedstrijden kunnen spelen.

Roy Turksma

Jesse van Riet

We wensen alle spelers veel succes!

De Technische Commissie