Kennismaking nieuwe A-selectie FC Breukelen

Zaterdag 24 juni jongstleden was er een kennismakingsmiddag met de nieuwe A-selectie.

Op uitnodiging van de Stichting Topvoetbal FC Breukelen hebben spelers, technische staf, bestuursleden, sponsoren en een handje vol trouwe supporters en vrijwilligers een leuke middag doorgebracht. De spelers werden om 15.00 uur verwacht en kwamen één voor één binnendruppelen. Voor de inwendige mens werd gezorgd. Een lekkere barbecue met de top koks Gerard Rappard en Ido van Wieren en een drankje aan de bar waren de juiste ingrediënten voor een geslaagde middag.

Alle spelers werden persoonlijk voorgesteld door de technische commissie en van harte welkom geheten. De trainer Frans Schuitemaker heeft de spelersgroep toegesproken. Naast de gebruikelijke huishoudelijke mededelingen werd er door Frans een verhaal gehouden waar een ieder energie uit kan halen om er een succesvol seizoen van te maken.

De gezellige middag werd verder omlijst door een, bleek achteraf, toch wel lastige voetbalquiz. Na veel gelach en discussie over de juiste antwoorden werden er twee winnaars bekend gemaakt: Mike Versloot en Hans Kabalt. De winnaars hebben de eerste mooie prijs van het seizoen binnengehaald. Dit betreft een weekend rijden in een cabrio Mazda MX5. Deze prijs werd beschikbaar gesteld door Mazda Knoop. Waarvoor natuurlijk onze dank.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde middag. Waarbij wij de nieuwe selectie een warm welkom willen heten. Het is nu tijd voor de vakantie, lekker uitrusten even geen voetbal.

De voorbereiding van de A-selectie start op maandag 31 juli.