FC Breukelen Dames 1

Vanaf aankomend seizoen hebben we bij FC Breukelen ons eerste damesteam. We hebben al sinds enige jaren, dankzij de inspanningen van o.a. Martien Plasmeijer en Dennis de Gier, een aantal meisjesteams in de jeugdafdeling waar we hartstikke trots op zijn. We zijn ontzettend blij dat we nu als FC Breukelen ook ons eerste damesteam mogen begroeten.

Initiatiefneemster Iësta Vis heeft de afgelopen weken flink wat werk verricht en heeft inmiddels een grote groep voetbalsters bij elkaar gekregen die aankomend seizoen het wit van FC Breukelen gaan vertegenwoordigen in de competitie. Als club zijn we erg blij met het initiatief van Iësta en de komst van dit nieuwe team!

Aankomende donderdag 20 april gaan de dames om 19.30 uur met de eerste training van start. Richard Alfons is aangetrokken als trainer van dit nieuwe team Dames 1, want zo gaan we ze vanaf nu noemen, dus Dames 1 kan flink aan de slag donderdag. Wanneer het je ook leuk lijkt om aan te sluiten bij dit nieuwe damesteam, meld je dan aan bij Iësta via e-mail op iesta.vis@gmail.com.