Nieuws vanuit de selectie

Achter de schermen zijn Ronald Scheenhart en Jeffrey Pfoster namens de TC hard bezig om met alle spelers van Zat-1 en 2 en talenten uit de A-1 gesprekken te voeren over hun verblijf bij de club voor het komend seizoen. We doen er vanzelfsprekend alles aan om ook volgend seizoen nog in de Hoofdklasse uit te komen. Een uitdagende taak voor onze hoofdtrainer Frans Schuitemaker en zijn spelers. Met Frans Schuitemaker zijn wij in gesprek over zijn verblijf bij FC Breukelen voor het komende seizoen. Op zeer korte termijn hopen wij hier positief over te kunnen berichten.

Heel blij zijn wij om te melden dat Nick Turksma, Nino Scheenhart en Dave Hensbergen toegezegd hebben om ook volgend seizoen voor ons vlaggenschip uit te komen. Voor de club zeker leuk dat deze drie Breukelaars (ondanks belangstelling van andere clubs) voor hun club FC Breukelen hebben gekozen. Naast dit drietal uit Breukelen heeft ook Mark Simons te kennen gegeven dat hij volgend seizoen ook voor FC Breukelen zal uitkomen.Daar zijn wij uiteraard zeer content mee. In de komende dagen denken wij dat er meerdere spelers hun toezeggingen over hun verblijf gaan geven.

Naast gesprekken met onze huidige spelersgroep zijn er ook al gesprekken gestart met eventuele versterkingen voor het nieuwe seizoen. Wij zullen u regelmatig op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Marc van Rees en Deen Embricqs hebben ons laten weten dat zij volgend jaar voor DHSC respectievelijk Eemdijk gaan spelen. Wij danken beide spelers voor hun inzet en de vele mooie momenten in de gespeelde wedstrijden en wensen beiden veel plezier en succes bij hun nieuwe clubs!