Jongens onder 12-1 koploper in de Hoofdklasse!

Afgelopen zaterdag was het zover, de wedstrijd tegen Seastum J0-12-1. Spannend, Seastum “stond” tenslotte bovenaan en hadden nog geen wedstrijd verloren. Ook bij de laatste 2 wedstrijden (voor en na de winterstop) gingen de 3 punten helaas naar Saestum.

Dat Seastum een waardige tegenstander zou zijn was dus vooraf bekend. Trainers & coach hebben de afgelopen weken samen met de jongens gewerkt aan teamspirit, samen spelen en vooral plezier hebben met elkaar. Nou dat is gelukt, binnen enkele minuten kwamen onze jongens op voorsprong, 1-0! Het vertrouwen bij onze jongens was er duidelijk, ze waren heel gedreven, er werd geweldig gecombineerd en echt als een team samengewerkt!. Met als resultaat een 4-0 tussenstand bij rust, de jongens van Saestum wisten even niet meer waar ze het zoeken moesten.

Na de rust ging de wedstrijd door met veel leuke acties en samenspel. Seastum kreeg toch nog twee kansen die zij goed hebben benut. Maar toch wilde onze jongens nog even laten zien dat zij mannen van de wedstrijd waren en met nog een mooi doelpunt werd 5-2 de eindstand!

Maar wat een verschil met het team aan het begin van het seizoen en nu, wat zijn de jongens gegroeid. En dan niet alleen in lengte… maar vooral in samenspel en teamgevoel.