JO15-3 pakt voor 8e keer op rij winst

jo15-3
fcamstelveen
De thuiswedstrijd tegen Amstelveen was in de ochtend in eerste instantie afgelast, maar na overleg kon de wedstrijd in de namiddag in Amstelveen plaatsvinden. Het was een taaie wedstrijd tegen de nummer 7 uit de competitie.

Er werd door sommige spelers van de tegenpartij tamelijk onbesuisd gespeeld, waardoor het team van trainers Robbie en Stefan heel wat moest incasseren. Niet leuk, maar daar moet je soms mee dealen en dat deden de spelers goed.

Jack, die deze wedstrijd niet op doel stond, maakte de eerste treffer. Voor rust wist Amstelveen gelijk te maken uit een strafschop. Het spel van FC Breukelen was vandaag niet zo soepel, misschien speelde de patat van voor de wedstrijd parten. Passes kwamen vaak niet aan en de energie leek te ontbreken. In de tweede helft konden Mika en Abu toch twee doelpunten maken waardoor de eindstand 3-1 werd.

Ook wedstrijden winnen als het niet optimaal loopt en de tegenstanders als ongeleide projectielen over het veld bewegen, is belangrijk. En die klasse toonde het team vandaag.

Opstelling vandaag: Mart (keeper), Björn, Hidde, Joost en Nick (achterhoede), Dani, Mohammed, Nick, Valentijn, (middenveld) Abu, Jack, Mika (voorhoede).