Hollands Next Topmodel op de Broekdijk

MO15-1 helemaal in het nieuw, zwarte FC Breukelen Quick trainingspakken gesponsord door KEUKENMAXX, orginele Quick voetbaltassen gesponsord door Lejebil.com, en prachtige groene dames-inloopshirtjes, van Stan & Ollie. Sponsors en ouders, super bedankt voor het regelen van deze zeer professionele outfit voor de meiden. En ja, en wat doe je dan als je met deze groepskleding op de Broekdijk staat. De catwalk op, het hoofdveld en de tribune waren het decor, en huisfotograaf Nico legde alles vast op de gevoelige plaat. Hollands Next topmodel, of Brooklyns Next Topmodel, het is maar hoe je het wil noemen, ze zijn zeker goed gelukt, en de dames hadden veel bekijks.

sony-dsc-258

sony-dsc-258

sony-dsc-259

sony-dsc-259

sony-dsc-260

sony-dsc-260

sony-dsc-261

sony-dsc-261

sony-dsc-262

sony-dsc-262

fcbreukelen(schild)
fc aalsmeer
Dit gebeurde allemaal vooraf aan de wedstrijd van zaterdag 1 oktober om 11.15 uur tegen FC Aalsmeer MO15-1. Iets later dan gepland begonnen we na een korte inloopsessie aan de wedstrijd geleid door invaller-scheids Marco. Of het nu het vroege tijdstip was waarop de dames op bij FCB moesten zijn, of toch de catwalk, de swing zat er niet helemaal in deze week. En ook de tegenstander rook dat, dus het eerste tegengoal was al gauw een feit, ondanks het sterke keeperswerk van Isa.

De meiden laten zich niet voor een gat vangen, veel kansen gecreëerd, maar hij wilde er niet in. Gelukkig konden ze voor de rust nog de 1-1 in veiligheid stellen, en prachtig doelpunt van Hannah! Pauze.. even wat drinken, peptalk van de coach, Jill op keep, en er weer tegenaan. Ja, voetballend was dit wel andere koek dan vorige week, waar we met gemak 12-0 voorstonden bij rust, en met 24-0 afsloten.

FC Aalsmeer was een betere tegenstander, dat absoluut voor een erg spannend wedstrijd zorgde. Bij 2-1, weer een prachtig doelpunt van Hannah, kon er weer een beetje adem worden gehaald, proberen over te spelen, en het spel weer oppakken, emotie in het veld en langs de kant. De uiteindelijke ontlading bij de 3-1, de vrouw van de wedstrijd Hannah! Verhitte hoofden komen van het veld, even zitten, napraten, complimenten voor doorzettingsvermogen van de dames.

Deze week voorbereiden op een mooie wedstrijd in Wilnis, UIT bij CSW, met deze geweldige club meiden, zaterdag 8 oktober 13.30 uur.