Ondanks nederlaag toch een goed gevoel bij FCB 4

spakenburg
Zaterdag 24 september om 13.00 uur stond dan eindelijk de eerste competitiewedstrijd in de planning die daadwerkelijk wel doorging. Spakenburg 7 was de tegenstander. Dat nummer 7 achter je clubnaam niks zegt, werd snel duidelijk. Spakenburg 7 was een gelouterd team met enkele zeer goede spelers die tot niet zo lang geleden nog tot de selectie behoorden.

Met krachtig optreden van onze verdediging onder leiding van Falko hielden we het lang knap staande. Door ongelukkige persoonlijk foutjes kwam Spakenburg in de eerste helft op 2-0 voorsprong.

In de rust werden de puntjes op de i gezet door een speech van onze FC Breukelen voetbalscout Ab Kabalt. Dit resulteerde in een knap gelijkspel in de tweede helft, waarin een uitstekende corner van Robin door Gino knap raak werd gekopt. Zodoende werd de uitslag 1-3.

Als we nagaan dat dit de eerste ’echte’ wedstrijd is voor diverse spelers die één a twee jaar geen bal hebben aangeraakt, biedt dit erg veel perspectief voor de toekomst.

Zaterdag mogen we om 12.00 uur aantreden tegen HEES 2 uit Soest. In deze uitwedstrijd zullen we voor de drie punten gaan en hopen we dat de fanatieke aanhang van afgelopen zaterdag weer aanwezig is.