FC Breukelen C2 behoudt koppositie

altius
c2
Zaterdagochtend mochten onze jongens van de C2 aantreden tegen Altius C4. De vorige wedstrijd was betrekkelijk eenvoudig gewonnen. Dus zou het nu ook wel weer gemakkelijk gaan. Hier leek het de eerste helft niet op. Er werd rommelig gevoetbald van beide kanten en echte kansen werden er ook niet gecreëerd.

Het was niet Breukelen, die de score opende maar Altius C4 had de eer: 1-0. Blijkbaar hadden de jongens van Breukelen dit nodig om echt wakker te worden. Er werd nu fanatieker om de bal gestreden en dit had een doelpunt als resultaat. Levi scoorde voor de C2 de gelijkmaker; 1-1. Levi maakte vervolgens ook zijn tweede. Uit een vrije trap van Sten kwam de bal voor zijn voeten en hij wist mooi af te ronden; 1-2. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft gingen onze jongens goed door met voetballen. Het resultaat was dat er nog twee keer gescoord werd. Milan nam de 3e treffer voor zijn rekening. Na een mooie combinatie tussen Dani en Jochem wist hij te scoren; 1-3. De vierde treffer kwam ook van de voet van Milan. Jochem ging goed door. Zijn schot/voorzet had de keeper van Altius niet klemvast. De bal kwam voor de voeten van Milan en hij ronde keurig af; 1-4.

In de tweede helft werden er door de scheidsrechter 2 jongens van Breukelen naar de kant gestuurd. De eerste mocht voor 10 minuten aan de kant en de tweede kreeg direct rood.

Voor de maand mei staan er nog 3 wedstrijden op het programma. Opvallend in de programmering is dat de C2 op donderdag 19 mei twee wedstrijden moet spelen. De eerste is om 12.30 uur tegen de Vecht en de tweede is om 19.00 uur ook tegen de Vecht. Beide wedstrijden zijn uit. Eigenaardig. Het is een normale schooldag. (Verzoek aan ouders om de spelers vrij te vragen voor school?). Bijzonder dat de KNVB dit op deze wijze geprogrammeerd heeft.