Frank van Merriënboer wordt E-coördinator

IMG_2390
Zoals je wellicht weet gaat Annemieke de Lange stoppen als coördinator van de F- en E-jeugd aankomend seizoen. Daarom zijn we druk op zoek naar opvolging en we zijn trots dat we de eerste opvolger kunnen presenteren. Als jeugdcommissie zijn we ontzettend blij dat we vanuit onze eigen gelederen de coördinator voor de E-jeugd hebben kunnen vinden.

Frank van Merriënboer heeft zich aangemeld als coördinator van de E-lichting voor het aankomende seizoen. Frank is al enige maanden actief als nieuw lid van de jeugdcommissie en is steeds enthousiaster geraakt over zijn rol binnen de jeugdafdeling van onze club. Zoon Huub, nu gewaardeerd slot op de deur in de F1, zal volgend jaar doorgaan naar de E-tjes en Frank vindt het een mooie uitdaging om zorg te dragen voor de organisatie van de E-afdeling aankomend seizoen.

We wensen Frank ontzettend veel plezier en succes aankomend seizoen!

De jeugdcommissie

P.S. Wil je ook de club een stap vooruit helpen en je inzetten voor de club, meld je aan! We zijn nog op zoek naar coördinatoren voor de diverse jeugdlichtingen (o.a. F en mini-F), dus we hebben je hulp hard nodig.