Opnieuw ruime zege E5 tegen UVV

asuvv
e5
Twaalf maart een mooie dag, ijs op de autoruit dus krabben, Presley geblesseerd gelukkig nog genoeg spelers over. Gisteren toch een latertje door het regelen maar het hoort erbij. Dan nog een in eerste instantie vergeten jarige Ryan die hierdoor geen aanvoerder was, maar dit halen we in. Zo werd er om even over half negen afgereisd naar UVV.

Hoewel tijdig in de kleedkamer stonden onze mannen toch te laat op het veld. Snel in de warming up en een balletje trappen en de keeper ingeschoten. Even over half 10 volgde dan de aftrap en al snel was duidelijk dat de wedstrijd een zelfde spelbeeld had als begin februari in Breukelen. De “All Whites” gingen er weer vol voor en na een kleine 4 minuten werd de score geopend. Het was Levi die na een combinatie met Gus de 0-1 binnenschoot. Direct na de aftrap werd de bal veroverd en zorgde Tabe voor de 0-2.

Inmiddels was Deylano in het veld gekomen en trok zijn trukendoos weer open. Pas in de twaalfde minuut volgde de volgende treffer. Kon de keeper eerst het schot keren op de rebound van Deylano had hij geen antwoord. De snelheid zat er lekker in en de opdrachten werden goed uitgevoerd. De achterhoede schuift mee in en de voorhoede komt mee terug.

In de vijftiende minuut liet Tabe na een uittrap van Lars de 0-4 bijschrijven door de spelers op snelheid te passeren, dit deed hij op dezelfde manier nog eens 2 minuten later. Het ging snel op en zo luidde de aftrap direct de 0-6 in door Gus. Vlak voor rust na een fantastische actie door Deylano zette deze Levi vrij voor de goal en kon de 0-7 binnen getikt worden.

De zeer korte rust werd benut om een slok te drinken en aan te halen dat wij thuis ook al een ruime zege boekten dus alle reden om nu weer door te drukken.

De tweede helft werd aangevangen en het spelbeeld was onveranderd, De aanvallen die vanuit UVV zijde kwamen werden prima afgeslagen door Ryan, Samuel en Jorian die beurtelings ook nog inschoven of langs de zijkant opkwamen. Lars liet zijn inzicht zien met uitlopen, balletjes rapen en de coaching. Vier minuten na rust was het weer raak en had Gus zijn tweede treffer binnen getikt. Een minuut later was het Deylano die de dol gedraaide achterhoede verschalkte met zijn tweede treffer. Deze werd weer een minuut later gevold door wederom een treffer van Gus.

Met deze 0-10 stand was het tijd om wat wisseltruukjes uit te halen en hierdoor kwam de voorhoede deels achterin te staan en de achterhoede voorin. Lange tijd bleven de kansen zich opvolgen maar zonder de score uit te breiden. Zo waren er schoten te noteren van Jorian Samuel en Deylano die net dat stukje geluk misten. Vrije trappen werden gekeerd en corners werden gekeerd. Lars trad nog eenmaal kordaat op en voorkwam hiermee de eretreffer voor UVV.

Het slotakkoord was voor de jarige Ryan met een strak schot en uiteindelijk maakte Tabe het dozijn vol. Noemenswaardig was nog een droomactie over vijf schijven. Jorian speelde in de breedte Ryan aan deze tikte hem weer terug. Vervolgens ging de bal diep naar Deylano welke hem voorttrok op Samuel. Suf getikt keek men er naar maar het schot van Samuel was met rechts net niet krachtig genoeg.

Op naar volgende week waar het thuisduel tegen SCH ‘44 op het programma staat aanvang 8.45 uur.