F7 Kampioen!!!

F7
msv19
De spanning is van de gezichtjes af te lezen…ze zijn gefocused en willen maar één ding: WINNEN!! Want alleen met winst kunnen ze kampioen worden en ze hebben goed geoefend! Ze zijn dan ook voor de volle 100% overtuigd dat het gaat lukken op deze toch al bijzondere dag, feest van Sint, maar daar zijn ze totaal niet mee bezig. De spanning is ook te merken bij de grote groep supporters die massaal is gekomen om de mannen van F7 aan te moedigen.

Eindelijk is het zover…de scheidsrechter (goed gedaan Dennis) fluit en de wedstrijd begint: FC Breukelen tegen MSV 19. Het is een beetje aftasten maar al snel laten de boys weer hun magische spel zien en spelen goed over en gaan in de aanval…Chris staat vrij voor de keeper en GOALLL!! MSV is een beetje van slag want al snel volgende de tweede treffer van Chris op een droompass van Floris. En kaboem…alweer de drie nul door een harde knal van Rick. Toch weet MSV vlak voor rust de spanning weer terug te brengen door er 3 tegen 1 van te maken. Geen nood…trainers Nico en Mark geven de mannen een peptalk.

Tweede helft begint en de mannen van MSV komen sterk terug en gaan flink in de aanval. Het lukt ze dan ook om een tweede doelpunt tegen F7 te scoren. Breukelen had het even zwaar…en moest soms hard optreden om de tegenstander tegen te houden. Floris en Jan Pieter hielden het achterin rustig, ze hadden duidelijk een missie…ze komen er niet voorbij grrr, bikkels zijn het.

Gelukkig kregen ze onze mannen niet klein…Laurent speelde met gemak de tegenstander uit, kreeg hierbij hulp van Renzo en Sweder doordat ze goed vrij liepen en uiteindelijk werd het vierde doelpunt door Chris gemaakt…4-2!! MSV heeft nog een paar keer geprobeerd te scoren, maar keeper Floris maakte zich groot en hield de bal uit het doel! Na een rush van Nout valt doelpunt 5 en en Rick maakte daarna vrij snel doelpunt 6. Laatste doelpunt was een super solo van Chris, hij ging vanaf het middenveld, zigzaggend door en om MSV heen tot aan het doel..boem 7-2.

De scheidsrechter fluit af en juichend rennen de mannen naar elkaar om de winst te vieren..gesteund door het gejuich en getoeter van de ‘die hard’ supporters aan de kant van het veld!! Het is officieel: F7 is kampioen!! En dat moest uiteraard gevierd worden in stijl met….patatjes!!!!

Klasse mannen, voor het eerst meedoen als mini’s in de KNVB competitie en maar één wedstrijd verloren. De toekomst van FC Breukelen is in aantocht!

IMG-20151205-WA0005