Speel-Veilig-Voetbal in het nieuwe seizoen bij FC Breukelen

2015-06-23_Speel_Veilig (logo)
FC Breukelen is een samenwerkingsverband aangegaan met Speel-Veilig-Voetbal. Hierin wordt, via kleine modules, met beeldmateriaal een eenduidige methode van coaching en omgang met spelers uitgelegd. Ook wordt er gewerkt met termen die - als elke trainer/leider die gebruikt - de overgang van spelers vergemakkelijkt. Dit programma is bedacht door Ton Norbart. Hij stelt zich hier aan u voor.

_“Mijn naam is Ton Norbart en ik kom uit een echt voetbalgezin, waarin iedereen, in welke vorm dan ook, zich heeft ingezet voor het jeugdvoetbal. Het veranderde gedrag en het toegenomen geweld op de sportvelden heeft ervoor gezorgd dat ik het programma_Speel-Veilig_heb ontwikkeld.Speel-Veilig-Voetbal_is een e-learningprogramma dat sportiviteit en spelvreugde, maar ook respect en veiligheid weer vanzelfsprekend wil laten worden.

Het programma ondersteunt jeugdcoaches en -leiders bij hun taken en is door het visuele aspect zeer gebruiksvriendelijk en voor iedereen uitvoerbaar. Tevens worden ouders betrokken bij het team waarin hun kind speelt. Deze betrokkenheid is belangrijk voor kinderen, maar ook voor de vereniging. Voor ouders is het fijn om te weten dat FC Breukelen zich continu blijft ontwikkelen op het gebied van respect en veiligheid.”

In het seizoen 2015-2016 wordt er gestart met het e-learningprogramma door de E- en de F-categorie. Een informatieavond over dit programma volgt. Klik hier voor meer informatie over Speel-Veilig.

2015-06-23_Speel_Veilig
V.l.n.r. Technisch Jeugdcoördinator Jeffrey Pfoster, Speel-Veilig-bedenker Ton Norbart, en de FC Breukelen-bestuursleden Jonathan Ramaker (voorzitter) en Hans Knoop (Jeugdzaken).