C1 wint ook tweede wedstrijd in promotiepoule

c1
vvza
Vorige week begon de C1 dan eindelijk aan de promotiepoule met tweedeklassers met een 1-2 uitzege bij De Valleivogels C1. Vandaag kwam koploper VVZA C1 naar Breukelen. De Amersfoorters hebben een erg sterk team en schuwen het fysieke spel niet.

In het begin van de eerste helft en nagenoeg de gehele tweede helft was VVZA veruit de betere ploeg. FC Breukelen knokte zich echter regelmatig verdienstelijk terug en bleek de efficiëntste in de afwerking. Drie aanvallen in de eerste helft leverden drie goals op.

De eerste van Jordi Hahury en de tweede van Bram de Hollander waren elkaars kopie: snijdend door het centrum van de verdediging op de keeper af. De derde goal (Brams tweede) was een goed getimede kopbal over de niet al te lange keeper. Bram had er direct na rust nog een kunnen maken voor een mooie hattrick, maar zijn inzet ging naast de paal.

Zo staat de C1 dankzij deze mooie overwinning op de derde plaats met zes punten uit twee duels. Volgende week - kan het gekker - is alweer De Valleivogels de tegenstander, maar nu in Breukelen. De week erna volgt de uitbeurt bij ’t Goy C2.