D3 verstevigt koppositie

csw
d3
Het kunstgrasveld in Wilnis ligt er keurig bij. Een stuk strakker dan bij Go Ahead in Deventer. Want de eerste terugspeelbal op doelman Tim wordt zonder problemen verwerkt. Het zal die wedstrijd een van de weinige ballen zijn die in de buurt komt van het Breukelse doel.

Toch duurt het een minuut of tien voordat Mart het eerste doelpunt op zijn naam zet. Een minuutje later gevolgd door een mooie lob van Jack. En dan laat D3 zien waar het om draait bij voetballen: aanvallen, samenspelen en scoren. Eljareau maakt de 0-3. Mart haalt van 25 meter uit en scoort 0-4.

Na de rust gaan we verder waar we gebleven waren: aanvallen, samenspelen en scoren: Ciske 0-5. Mika 0-6. Mart 0-7. Mika 0-8. Maar dan verdwijnt plotsklaps het middenveld. Het lijkt wel alsof iedereen op het scoreformulier vermeld wil worden. Het wordt steeds drukker voorin en dus ontstaat er ruimte voor de counter. De 1-8 is onvermijdelijk. Danny maakt nog even 1-9, maar in plaats van dubbele cijfers wordt het toch 2-9.

Om nu te voorkomen dat iedereen denkt dat hij moet scoren om vermeld te worden, volgt nu eeuwige roem voor alle nog niet genoemde spelers (voor de zekerheid inclusief de afwezigen): Jens, Hidde Y., Hidde H., Nick, Bjorn, Amin, Nathan. Floris, Kerran en Joost. Kunnen we de volgende keer gewoon weer laten zien waar we steeds beter in worden: aanvallen, samenspelen en scoren.