Drie punten blijven bij F1 in Breukelen

f1
buitenveldert
Nadat de meeste kinderen flink verwend waren door de Sint gisteren, stond bijna iedereen om 8.15 uur weer paraat om de heren van Buitenveldert F5 van katoen te geven. Vandaag werd de wedstrijd helaas gestart zonder Bjorn die heeft aangegeven dat voetbal waarschijnlijk toch niet helemaal zijn ding is. Jammer, maar toch willen we hem bedanken voor zijn inzet tijdens de wedstrijden en trainingen.

Na een goede warming-up en een tactische bespreking werden de posities ingenomen op het veld. Ook de coaches hadden de rollen verdeeld in een Wisselpiet, een Stukjeschrijfpiet en een Coachpiet. Met één wissel over en een jarige Levi werd de aftrap gedaan. Snel werd de bal op het middenveld veroverd en na 11,27 seconden had Levi de bal al in het doel van de tegenstander liggen. Een walk-over leek in het verschiet te liggen, want even later volgde nog een solo van Levi en een omhaal op de lat. Maar helaas leverde dit geen doelpunten op.

Hoewel FC Breukelen het betere van het spel had, kwam Buitenveldert toch steeds dichter bij het doel van Rogier die even later op een diagonaal schot in de kruising geen antwoord had. Stond het ineens 1-1. Even leek het erop dat een knappe actie van Finn weer tot een voorsprong zou leiden, maar de bal belandde via de paal en de lijn in de handen van de keeper. Een hard schot van Presley zorgde er uiteindelijk toch voor dat we met een voorsprong de rust in gingen.

Na de rust zorgden de mannen in de verdediging dat het slot op de deur ging en kwam er niemand meer langs Jip en Samuel. Een uitblinkend spelende Deylano die langs de lijn al met Xavi werd vergeleken, strooide met de meest briljante steekpassen en zorgde ervoor dat de voorhoede vaak vrij voor het doel kwamen waar de heren wel raad mee wisten. En tot slot bleek dat de geleerde oefenstof van Maike en Dave goed in de hoofden van de heren was beland. Uit een corner, waar de afgelopen weken op was getraind, zorgde Dano voor de 5-1. De teller bleef uiteindelijk stil staan op 6-1. Goed gedaan mannen!