Sportieve pakjesmiddag bij FC Breukelen

2014-11-28_Pepernoten
Woensdagmiddag 26 november was het best een spannende dag. Het trainingsveld van de mini-f en de F-pupillen zag er dit keer anders uit. Mooie slingers langs het hek en allemaal cadeautjes in het doel en opgestapelde cadeautjes langs de lijn. Een mooi parcours was uitgezet. Gelukkig ook dit jaar weer Sinterklaasfeest bij FC Breukelen.

Helaas had de Sint het dit jaar te druk. Hij werd wel gemist. Regelmatig hoorde ik op het veld: “Waar is Sinterklaas?” “Tja, die heeft het op dit moment erg druk, maar hij heeft wel vier van zijn Pieten gestuurd.” Deze middag stond in het teken van leuke spelletjes. Cadeautjes die in het doel hingen proberen te raken, slalommen met een bal en een pion, met de bal dribbelen, een pakje meenemen en stapelen, wie maakt de grootste toren en een Bingospel. Na elk spel was er voor de kinderenwat lekkers.

Het is altijd weer genieten met de kinderen op het veld. Plezier, samenwerken en aan elkaar plukken. En daar waren ze dan de Pieten! Erst waren de kinderen heel rustig, maar toen de Pieten hun kunsten van voetbal gingen vertonen, was het goed en was het natuurlijk dollen met de pieten. En waren de spelletjes even niet meer van belang. Na afloop hadden de Pieten ook nog een verrassing meegenomen. De kinderen gingen voldaan weer naar huis. Pieten, bedankt voor deze leuke middag en tot volgend jaar.

Groet van de evenementencommissie

sam

sam

stan

stan

f1-2

f1-2

piet-2

piet-2

piet-3

piet-3

piet

piet