Knappe overwinning D4 uit tegen PVCV D9

pvcv
d4
Net als vorige week speelde D4 bij Patronaats Voetbal Club Vleuten (PVCV) op veld 4 en net als vorige zaterdag was het een prachtige nazomermiddag. De formatie van trainer/coach Patrick Carbo speelde vanaf het eerste fluitsignaal goed geconcentreerd. Het eerste kwartier liet FC Breukelen PVCV komen, maar écht gevaarlijk werd het niet door de solide verdediging van Tom Hoogendoorn, Mohammed El Majouti, Fedde Beekman en Valentijn Pormes.

Ook later in de wedstrijd hield de achterste linie - met verder Kerran den Hertog, David van Heusden en Delano Bredewoud - de deur meestal goed op slot. En natuurlijk was keeper Jeroen Wissink niet gemakkelijk te passeren. Bij balbezit schakelden de middenvelders Nick van Senten, Tarik Naji, Aron Veenstra bliksemsnel om en wist FC Breukelen goed druk te zetten op de tegenstander. Hoewel de spitsen Max Carbo en Yassine Benchakra niet helemaal fit waren, wist de voorste linie (met ook opkomende middenvelders) toch vaak gevaarlijk te worden voor het doel van PVCV. Spits Niek van der Velden bracht FC Breukelen op 0-1 voorsprong. PVCV was duidelijk teleurgesteld. Het spel ging op en neer, en de 0-2 die zo’n vijf minuten later viel (door opnieuw Niek), was een enorme opsteker voor D4. Vlak voor de rust wist PVCV echter de stand op 1-2 te krijgen.

Na de rust bleef D4 in alle linies met volle inzet goed spelen. Spitsen Jonas Marell en Mexim Minderhoud verrichten voorin goed werk en Aron scoorde 1-3. In de loop van de tweede helft leek de vermoeidheid sommige spelers parten te spelen, maar de spelers coachten elkaar goed. PVCV wist van een misverstandje achterin gebruik te maken en maakte de 2-3, maar niet lang daarna scoorde Niek voor de derde keer voor D4, na een knappe actie aan de linkerkant van het veld. Eindstand 2-4. Opnieuw een solide overwinning voor D4 van trainer/coach Patrick Carbo. Het arbitrale kwartet van de middag kreeg van de ‘harde kern supporters’ van D4 ook alle waardering toegezwaaid. Het was een sportieve wedstrijd waarin iedereen zichtbaar zijn best had gedaan.