Sluit u aan bij de 'Vrienden van FC Breukelen'

Vrienden_van_FCB
Regelmatig kunt u iets lezen of horen over de Vrienden van FC Breukelen. Maar wie zijn dat eigenlijk en wat doen zij? De Vrienden van FC Breukelen zijn voortgekomen uit de Clubs van 100 van de fusieverenigingen v.v. Nijenrodes en CSV Vitesse. De ‘100’ was destijds gebaseerd op de 100 gulden die zij elk jaar vrijwillig overmaakten om hun vereniging in staat te stellen uitgaven te doen voor projecten die niet uit de verenigingskas konden worden betaald.

Clubs van 50

Na de invoering van de euro in 2002 zijn die namen eerst nog enkele jaren blijven bestaan, maar later omgevormd naar de Clubs van 50, omdat die namen beter aangaven dat er 50 euro per jaar kon worden betaald. In 2013 is de naam weer omgezet naar de meer eigentijdse naam: Vrienden van FC Breukelen, maar de doelstelling is hetzelfde gebleven. De meest recente uitgave betreft de langs het hoofdveld geplaatste dug-outs die geheel door de Vrienden zijn gefinancierd.

Graag nieuwe ‘Vrienden’ erbij

Door het overlijden en het bedanken van een aantal deelnemers zijn wij druk op zoek naar nieuwe ‘Vrienden’. Dus als u zich aangesproken voelt, kunt u voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen bij de kassa een formulier invullen. Daarmee krijgt u tevens gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van het eerste elftal. U kunt dus zeer voordelig uit zijn als u als Vriend van FC Breukelen elke thuiswedstrijd bezoekt.

Meer weten?

Meer informatie kunt u verkrijgen bij de bestuursleden van de Vrienden van FC Breukelen: Henk van Laatum, Sandor Presburg, Bram van Vliet en Bert de Wit.