E2 deelt punten in spannende derby tegen v.v. Maarssen E2

maarssen
e2
Eindelijk was het dan zover, de start van het nieuwe voetbalseizoen. Voor de E2 was dat uit bij v.v. Maarssen E2 voor de beker. Met zeven spelers begonnen we aan de wedstrijd. Van beide kanten was het nog erg aftasten en in het begin leek Maarssen iets sterker. Dit werd omgezet in de 1-0.

Na dit doelpunt lieten onze jongens hun hoofd niet hangen, maar gingen verder. Ze vochten als leeuwen voor elke bal, maar Maarssen wist de score uit te breidden naar 2-0. Bij de E2 ging het steeds beter lopen en het was wachten op het eerste doelpunt dit seizoen. Vlak voor rust kwam dit moment. Met een mooi schot werd de keeper van Maarssen eindelijk verslonden en stond er 2-1 op het scorebord. Dit was gelijk de ruststand.

Na de rust gingen de jongens verder waarmee ze voor rust gestopt waren. De teams werden meer en meer gelijkwaardig en aan beide kanten ontstonden de nodige kansen. FC Breukelen wist als eerste te scoren en trok hiermee de stand gelijk: 2-2. Lang konden ze niet van dit doelpunt genieten, want Maarssen tikte al vrij snel 3-2 binnen. Het was een echte derby en door uitstekend werk van de keeper, wat hulp van de paal bleef FC Breukelen op de been.

Uiteindelijk werd het harde werken beloond. Vijf minuten voor tijd werd de score weer gelijkgetrokken: 3-3. Dit zorgde voor een paar mooie laatste minuten, want beide teams hadden het gevoel dat er meer te halen was, maar gezien de wedstrijd een terechte uitslag na een mooie pot voetbal.