Een nieuwe website ...

Inderdaad, trouwe bezoekers zal het gelijk zijn opgevallen. Er is het nodige veranderd op www.fcbreukelen.nl! Na 7 jaar trouwe dienst maakt de oude site plaats voor een compleet nieuw systeem, waarover hieronder meer.

Eerst nog een geruststelling: onze ‘oude’ site - gelanceerd in juni 2007 samen met de oprichting van FC Breukelen - zal beschikbaar blijven als archief. Alle relevante artikelen, met name de wedstrijdverslagen, blijven dus beschikbaar. Surf naar http://archief.fcbreukelen.nl/ of ga naar het menu “De Vereniging -> Archief”.

Wat is er veranderd?

Allereerst wijzigingen die voor de bezoeker niet zichtbaar zijn. Een modern systeem onder de motorkap, waarmee de redactie de site kan beheren. Met betere mogelijkheden voor opmaak,  uitbreidingen op technisch vlak en niet te vergeten veiligheid. Toekomstvast voor de komende jaren.

Uitgangspunten voor de nieuwe site:

  • Toegankelijk voor alle apparaten: computer, tablet en mobiele telefoon. De layout past zich ‘automatisch’ aan de beschikbare schermruimte aan.
  • Eenduidige navigatie: alle pagina’s zijn toegankelijk vanuit het hoofdmenu.
  • Een frisse layout met veelvuldig gebruik van afbeeldingen (visuals).
  • Meer ruimte en mogelijkheden voor sponsoren.
  • Betere mogelijkheden om artikelen te ontsluiten via sociale media.
  • Een zoekfunctie die wel werkt …
  • Uiteraard voortdurend aanvoer van verse inhoud zoals je dat van ons gewend bent. En uiteraard alle informatie die ook voorheen beschikbaar was.
  • En nog veel meer. Maar we zullen je niet al te veel vermoeien met (technische) details: ga vooral rondkijken. Het is mogelijk dat sommige pagina’s nog niet volledig zijn; dit kan zijn omdat het seizoen nog niet is begonnen.

Een probleem melden, vraag stellen of opmerking plaatsen?

Graag! We staan open voor al jullie feedback. Mail ons op [webmaster@fcbreukelen.nl](mailto: webmaster@fcbreukelen.nl) of gebruik het reactieformulier onder aan deze pagina. Complimenten zijn ook van harte welkom!