C2 bekroont mooie week

c2.jpg
Na midweeks de D-talenten van Elinkwijk met 8-0 te hebben verslagen, zette de C2 deze middag een mooie kroon op de week door het zonovergoten C-toernooi bij MSV'19 in Montfoort te winnen. In een prima georganiseerd, klein en overzichtelijk toernooi (2 poules van 3 clubs, aftrap om 9.00 uur, prijsuitreiking om 12.00 uur) werden de poulewedstrijden tegen Nederhorst C1 en MSV'19 C2 gewonnen met respectievelijk 2-1 en 1-0. Jordi H. en Bram scoorden tegen Nederhorst, Bram deed dat nog eens tegen MSV'19.

FC Breukelen werd dankzij de twee zeges eerste in de poule en mocht de finale spelen tegen Xerxes C2 uit Rotterdam. Deze eindstrijd werd gespeeld op het inmiddels loeihete kunstgrasveld. FC Breukelen was weliswaar veel en veel sterker, maar de warmte zorgde voor een erg laag tempo en daarnaast werden enkele mooie kansen gemist. In 25 minuten werd er jammer genoeg niet gescoord, en een strafschoppenserie moest daarom de beslissing brengen.

Onze C2 begon dramatisch door de eerste twee penalties te missen, maar na 2 x 5 strafschoppen hadden beide teams ieder drie treffers in het netje. Daarna was het de beurt aan om-en-om een strafschop nemen. Levi scoorde de eerste en direct in de gelijkmakende beurt ging de Xerxes-penalty hoog over. Dat betekende dat onze C2 toernooiwinnaar was geworden. Een mooie prestatie jongens, van harte gefeliciteerd.

2014-05-31_c2_wint_msv-toernooi.jpg

C2-aanvoerder Melle op de foto met de kampioensbeker en de toernooi-organisatoren. (Foto: MSV'19.)

2014-05-31_c2_wint_msv-toernooi_groep.jpg

Kampioenen van het C-toernooi bij MSV'19.

Staand v.l.n.r.: Fadi, Jacko, Jordi, Jayson, Thomas, Bobby, Guido, Bob, Jop, Bram, Dion en Melle.

Zittend v.l.n.r.: Levi, Sam, Melle en Jordi G.