Nog even de Colombia Cup

2013-11-28_colombiacup_logo.jpg

Door weerbarstige hard- en software komen wij nu pas terug op het succesvolle zaalvoetbaltoenooi om de ING Colombia Cup dat op vrijdag 3 januari 2014 werd afgewerkt in de Stinzenhal. Geld inzamelen voor kindertehuis Casita de Belén in Colombia én Voedselbank Stichtse Vecht steunen, dat was het tweeledige doel van de sportieve voetbalmiddag die inmiddels een traditie in Breukelen is geworden. Met trots kon Jürgen Reiprich namens FC Breukelen een cheque van € 400,- overhandigen aan Hetty Veneklaas en haar kinderen Jhan Carlos en Diana, als representanten van het Colombiaanse tehuis. Daarnaast werd Voedselbank Stichtse Vecht verblijd met een overvolle boodschappenkar levensmiddelen.

Het toernooi om de Colombia Cup was zoals gezegd een feest. Alle pupillen vertoonden hun ultieme zaalvoetbalkunsten op de piepende ondergrond, luid aangemoedigd door ouders, zussen, broers, oma’s en opa’s. Graag danken we hierbij al die gulle gevers voor hun donaties en natuurlijk de toernooi-organisatoren Annemieke, Irena, Roland, Mario en Jürgen voor wederom een zeer geslaagde Colombia Cup.

2014-03-05_colombiacup_cheque.jpg

Hetty, Jhan Carlos en Diana ontvangen in de bestuurskamer van FC Breukelen uit handen van Jürgen Reiprich de cheque van € 400,-.