Invaller Scott voetbalt als een 'Vorst' bij FC Breukelen 3

Na vorige week een invalbeurt te hebben gehad, speelde A-junior Scott Vorst afgelopen zaterdag in de basis tegen NVC 2 en hij had er zin in. Na drie minuten had hij de eerste er al in liggen en dit zou het begin worden van een doelpuntrijke wedstrijd. In de tiende minuut scoorde Bonnie uit een vrije trap de 2-0 en drie minuten later was de 3-0 een feit. Een assist van Emiel gaf Scott de ruimte voor zijn tweede goal. In de achttiende minuut was een fantastische lange voorzet van Sven de aanleiding voor de tweede treffer van Bonnie.

Deze 4-0 stand bleef staan tot aan de rust. NVC wilde wel, maar was totaal niet bij machte om er iets tegenover te stellen. Na de thee ging FC Breukelen 3 verder met scoren. Invaller Luuk scoorde 5-0 zelfs voordat het trouwe publiek terug was van een bakkie koffie. Scotts derde goal (6-0) kwam na een assist van Matthijs. Sven scoorde de 7-0 via een penalty en wederom Scott (zijn vierdee) bepaalde de eindstand van 8-0 op het scorebord. Scott, bedankt we hebben van je genoten en ook scheidsrechter Henk van Rooijen, bedankt voor het fluiten in bijna Siberische temperaturen.

Zaterdag 3 ligt goed op koers om hun doelstellingen te halen. Keeper Sander Mur wilde niet meer dan tien tot twaalf goals tegen krijgen; de stand staat op dit moment op zes tegengoals in elf wedstrijden. Na vandaag blijkt het team ook de meeste goals te hebben gescoord, namelijk 41. Er zijn tien wedstrijden gewonnen en er is er één gelijkgespeeld. Al met al goede resultaten om het einddoel, kampioen en promotie, te realiseren. Aanstaande zaterdag staat om 11.30 uur in Loenen de derby tegen SV De Vecht 2 op het programma. Bij de thuiswedstrijd gaf FC Breukelen 3 een voorsprong van 3-0 uit handen, dus de heren zijn gewaarschuwd.