Nuttig 'oefenpotje' FC Breukelen 1 tegen s.v. Huizen 1

huizen.jpg
1.jpg
Na een weekendje Groningen en slechts één training mocht de selectie van FC Breukelen dinsdagavond om 20.00 uur aantreden tegen hoofdklasser s.v. Huizen 1. De gastheren hadden oorspronkelijk een andere tegenstander (Jong Almere City) en waren blij dat onze hoofdmacht op het laatste moment wilde bijspringen. FC Breukelen ging goed van start, maar had het vizier nog niet op scherp. Halverwege de eerste helft was het dan ook s.v. Huizen dat sterker werd en 1-0 scoorde.

Na de thee was het Huizen dat wilde doordrukken en 2-0 scoorde. Nu liet FC Breukelen weer zien van een achterstand goed terug te kunnen komen. Na een schitterende pass van Lars van der Post werd de aansluitingstreffer gescoord: 2-1. Dankzij een stuntelende Huizense keeper en goed doorgaan van Deen van Embricqs kon Daniël Kops kort daarna 2-2 scoren.

FC Breukelen bleef nu de bovenliggende partij en via een mooie goal van opnieuw Daniël Kops werd het zelfs 2-3. Vlak voor het fluitsignaal viel de gelijkmaker van Huizen, waarmee de nuttige oefenmatch in 3-3 eindigde. Ondanks de weinige trainingsarbeid hebben we toch een aantal momenten leuk voetbal gezien. Hopelijk is deze lijn door te trekken naar de topper op 18 januari tegen LRC 1. Fit worden en heel blijven dus!